Oliebollen en een Midwinterhoornhond

Oliebollen en een Midwinterhoornhond

Ondanks het druilerige weer was het onverwacht druk tijdens de midwinterwandeling op landgoed Twickel die is georganiseerd door het VVV Hof van Twente. Meteen vanaf het begin zat de loop er goed in. Bij de Noordmolen was het ook drukker dan vorig jaar tijdens dit jaarlijkse evenement. Grotendeels van de tijd stond er zelfs een rijtje wachtenden bij de stand met oliebollen, glühwein en warme chocomelk. Ook de stemming was opper best ondanks het regenachtige weer dat tot circa 14:00 u. aan hield. Het mocht de pret niet drukken. We kregen wederom veel complimenten over de kwaliteit van onze oliebollen. We dingen dan ook dit jaar weer mee naar de prijs voor de ”Beste oliebol van Twente”. Winnen we deze of krijgen we een eervolle vermelding, dan laten we zeker van ons horen.

Midwinterhoornhond

Ooit wel eens van de “Midwinterhoornhond” gehoord? Die bestaat. De hond die bij de oliebollen dag bij de Noordmolen kwam kijken op onderstaande film blies een stukje mee met de Midwinterhoornblazers uit Delden. Deze hond bewijst dat je voor midwinterhoorn blazen geen midwinterhoorn nodig hebt.

Met onderstaande fotoreportage schetsen wij een beeld van een evenement dat wederom een groot succes was en u niet had mogen missen. Was u er niet bij, hou dan onze Facebook pagina in de gaten. We kunnen we het waarderen indien u deze als “Leuk” aanmerkt. Daarmee volgt u ons automatisch en wordt u op de hoogte gehouden van evenementen van de Noordmolen, landgoed Twickel en het VVV Hof van Twente.

Geplaatst in Evenement, Fotoreportage, Noordmolen, Twickel en getagd met , , .